Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Diplomats startup växer

Publicerad: 14 augusti 2017, 09:33

Oscar Léman och Johan Tor.

I fjol startade Diplomat den nya digitala byrån Repeat Studio. Nu växer den med två personer.


Ämnen i artikeln:

Diplomat Communications

Johan Tor blir ny digital producent och Oscar Léman anställs till tjänsten som utvecklare och interaktionsdesigner. Johan Tor kommer närmast från en tjänst som digital produktionsledare på Roxbury. Oscar Léman har tidigare arbetat som utvecklare på Fröjd, Masscreation och Happiness.

– Vi är jätteglada att Johan och Oscar bestämt sig för att ansluta sig till vår tribe. De har extremt värdefull kompetens och kommer stärka vårt erbjudande inom digital produktutveckling och interaktionsdesign. Marknaden skriker efter innovativa digitala lösningar och funktioner för nya kundupplevelser, och det kan vi leverera, säger Sara Lindström, vd på Repeat Studio, i ett pressmeddelande.

Repeat Studio startade 2016 och består med nyrekryteringarna av totalt åtta personer. Det är ett dotterbolag till Diplomat som fokuserar på digital strategi, arkitektur och prototyper. Byrån startades i ett försök att utmana de gamla arbetssätten och för att föra kommunikation och affär närmare kunden.

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Diplomat Communications

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.