Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Direkt från Berghs till M&C Saatchi

Publicerad: 30 september 2019, 09:10

Mounes Zandi och Fanny Klefelt.

M&C Saatchi stärker upp med strategen Mounes Zandi och copywritern Fanny Klefelt.


Ämnen i artikeln:

M&C Saatchi

M&C Saatchi har under 2019 inlett samarbeten med kunder som Alcro, Beckers, KLM, Reebok, Adida och Zound Industries. För att kunna leverera på de nya kunderna har man efter sommaren hämtat in två nya medarbetare – strategen Mounes Zandi och copywritern Fanny Klefelt.

Mounes Zandi är nyutexaminerad från Berghs strategiska kommunikationsprogram och har även studerat företagsekonomi. Vid sidan av studierna har hon även grundat och drivit organisationen Gen Z, en organisation som guidar unga kring det framtida arbetslivet.

Fanny Klefelt har i sin tur pluggat både copywriting på Berghs och journalistik på Stockholms universitet. Vid sidan av studierna har hon skådespelat i en rad SVT-produktioner och har även ett Instagramkonto med 31 000 följare.

– M&C Saatchi är en av de intressantaste byråerna i Sverige just nu. De nöjer sig inte med små förbättringar, utan strävar alltid efter att skapa dramatisk mätbar ändring. Den ambitionen gillar vi. Det finns en enorm energi där, en massa duktiga människor och många spännande saker på gång. Det känns otroligt kul att få vara med på resan framåt, säger Fanny Klefelt och Mounes Zandi i ett gemensamt uttalande.

– Vi kunde inte vara mer nöjda med att få Mounes och Fanny till Skeppsbron. Fanny är inte bara konceptuell och stark kreativt, utan besitter dessutom en särskild expertis i och med att hon som influencer kan sociala medier utan och innan. Mounes kommer att göra skillnad för våra kunder genom sitt driv och affärsförståelse. Vårt team är det viktigaste vi har – det är människorna som gör M&C Saatchi till vad den är. Att nu kunna förstärka vår öppna, inkluderande och optimistiska byråkultur med kompetens och härliga personligheter känns superbra, säger Henrik Almqvist, Creative Director på M&C Saatchi.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

M&C Saatchi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.