Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

DJ blir kreativt ansvarig på Universal

Publicerad: 1 februari 2016, 16:13

Film & TV-avdelningen på Universal Music Publishing består av Jonas Holst, André Brink och Nadja Chatti.

Foto: Gustav Johansson.

Nadja Chatti är ett känt namn i klubbkretsar och har arbetat på Trädgården i Stockholm. Nu blir hon kreativt ansvarig för pitchar till reklamfilm, film, TV och övrig rörlig bild på Universal Music Publishing.


Ämnen i artikeln:

Universal MusicReklamfilm

Närmast kommer Nadja Chatti från jobbet som operativt ansvarig på nattklubbarna Trädgården och Under Bron. Hon är också en flitigt anlitad DJ på svenska och internationella scener, samt festivaler som Way Out West, Into The Valley och Garden Festival i Kroatien.

Nu anlitar Universal Music Publishing henne till tjänsten som "creative coordinator". Uppdraget består i att samordna och styra över alla pitchar till reklamfilm, film, TV och övrig rörlig bild. Både i Sverige och internationellt.

– Nadja kompletterar vårt team som kreativ motor. Med hennes bakgrund i klubbvärlden som DJ breddar hon vår kreativa kompetens och gör vårt erbjudande gentemot reklambyråer, produktionsbolag, regissörer, marknadsavdelningar och andra musikköpare komplett, säger Jonas Holst, Head of Film & TV Creative, i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Universal MusicReklamfilm

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.