Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Doe Blomberg Gottberg värvar från McCann Oslo

Publicerad: 17 september 2014, 09:39

Doe Blomberg Gottberg växer. Senast i raden av nyanställningar är den strategiska projektledaren Mark Robinson, som värvas från McCann Oslo.


Ämnen i artikeln:

Doe Blomberg Gottberg

Byrån har med värvningen växt med en tredjedel i personalstyrka under det senaste året.

–Med både nya kunder och ett ökat förtroende hos befintliga, ser vi ett stort behov av förstärkning inom flera områden. Mark kommer bli en viktig kugge i vårt strategiska erbjudande och passar dessutom perfekt in i den kultur vi hela tiden odlar och utvecklar, säger vd:n Tommy Gottberg i ett pressmeddelande.

På McCann Oslo har Mark Robinson varit ansvarig för Statoils globala konto. Han har jobbat i branschen i över 15 år och har tidigare arbetat med varumärken som Google, Adobe NetCom, Dressman, HiQ och Toyota.

–Det känns superspännande att få bli en del av Doe Blomberg Gottberg. Det som tilltalade mig var framför allt deras höga ambitioner för framtiden, men också att de lyckats vårda och utveckla långa relationer med befintliga kunder, säger Mark Robinson i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Doe Blomberg Gottberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.