Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

DPLA Labs anställer digitalchef

Publicerad: 24 oktober 2016, 11:42

Nima Pirzadeh

Hybridbyrån DPLA Labs som idag jobbar gränsöverskridande mellan strategi, koncept, inredning och kommunikation rekryterar Nima Pirzadeh, som ny digitalchef.


Nima Pirzadeh kommer senast från kommunikationsbyrån Indy, men har därtill en lång erfarenhet från kundsidan genom sin tid inom Stureplansgruppens marknadsteam, där han ansvarat för koncernens digitala närvaro och deltagit i utvecklingen av succéfestivalen Summerburst. Han är också en av grundarna bakom det digitala livsstilsmagasinet Rawness.

– Även om det såklart är vemodigt att lämna gänget på Indy så ser jag verkligen fram emot den peppande framåtandan hos DPLA Labs. Byrån är inne i en fartfylld fas som känns både spännande och utmanande att få bygga vidare, säger Nima Pirzadeh i en kommentar.

Den nya tjänsten innebär huvudansvar för byråns digitala erbjudande och Nima kliver även in som delägare. Med sig till bolaget tar han bland annat kunden Live Nation.

– Att få in Nima i teamet känns superkul för oss! Det hjälper oss att ytterligare stärka vårt digital erbjudande. Han kommer in med eftertraktad digital kompetens men också med ett smittsamt leende och en stor dos positiv energi, säger Christian Gröning, vd och grundare av DPLA Labs i samma pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.