lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Edelman Deportivo förstärker

Publicerad: 16 januari 2018, 15:49

Sofie Segerborg och Tor Löwkrantz Waxin.

Foto: Pressbild / Edelman Deportivo

Byrån värvar "en sann kommunikationsguru och en tidigare familjemedlem som valt att komma tillbaka", enligt Amanda Lindgren, vice vd på Edelman Deportivo.

Ämnen i artikeln:

Berghs School of CommunicationPrimeEdelman

MF

Mårten Färlin


Sofie Segerborg kommer närmast från Prime, men har även en bakgrund på Edelman Deportivo – dit hon nu alltså återvänder, och intar rollen Senior Media Supervisor.

– Det känns superroligt att komma tillbaka till Edelman Deportivo! Synen på kreativitet och vad kommunikation kan innebära är något jag delar starkt och tror mycket på för framtiden. Jag ser fram emot att få dela med mig av mina nya erfarenheter och tillsammans med teamet fortsätta bygga vidare på byråns spännande resa, säger hon i en kommentar.

Sofie Segerborg kommer att jobba nära värvning nummer två, Tor Löwkrantz Waxin som blir Head of Communications Strategy. Tillsammans med resten av teamet ska de båda "förstärka byråns kulturella relevans i all kommunikation".

– All kommunikation ska förändra och förändring sker genom att påverka kulturella fenomen. För det krävs förmågan att driva ett narrativ. Med det menar jag förmågan att påverka vår gemensamma bild av vad erbjudanden, varumärken, personer och organisationer är eller betyder. Sånt kan inte köpas utan måste förtjänas. Alltså förtjänat som approach oavsett kanal. Edelman Deportivo har pr-arvet, nytänkandet och fingertoppskänslan som krävs för att lyckas med det, säger han i en kommentar.

Tor Löwkrantz Waxin kommer närmast från Berghs School of Communication där han under flera år ansvarat för och utvecklat kursprogram.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev