Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

EditK anställer två seniorkonsulter

Publicerad: 24 oktober 2018, 11:05

Malin Edblom, Edit Künstlicher och Jenny Huselius.

Malin Edblom och Jenny Huselius ansluter till pr-byrån editK.


Ämnen i artikeln:

EditK

Malin Ebdlom kommer närmast från Twentieth Century Fox där hon jobbat som digital medieanvsarig och presschef. På editK kommer hon att jobba som head of digital media.

Jenny Huselius kommer i sin tur från Boston Consulting Group där hon haft en position som nordic communications specialist. Tidigare i karriären har hon jobbat med pr för bolag som PwC, Blumenthal och Volvo. På editK kommer hon som head of strategy and business development att stärka byråns erbjudande inom affärskommunikation.

– Det här är mycket spännande rekryteringar. Vi upplever högt tryck från marknaden och nu säkerställer vi att vi kan bibehålla det kundnära och personliga engagemanget som blivit vårt signum. Vi tydliggör oss ytterligare som nischbyrå för affärsdriven PR med stark expertis inom digitala och sociala kanaler, säger Edit Künstlicher, vd och grundare, editK.

editK jobbar med kunder som Apoteksgruppen, Albert Bonnier förlag, DBT Företagslån och Chundsell Medical.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

EditK

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.