Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Edward af Silléns content-uppdrag

Publicerad: 25 april 2017, 13:59

Edward af Sillen.

Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Han har gjort sig en karriär bakom strålkastarljuset. Nu ställer sig Edward af Sillén på scenen för att leda Swedish Content Awards.


Ämnen i artikeln:

Elisabeth ThörnstenSwedish Content AwardsContentbyråerSwedish Content Agencies

Edward af Sillén är regissör och manusförfattare till en rad stora galor, däribland Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och QX-galan. För sjunde året i rad kommenterar han också Eurovision-tävlingen i SVT.

Den 31 maj kommer Edward af Sillén själv att ställa sig på scen under Swedish Content Awards.
– Vi är superglada över att Edward af Sillén som har en så stor erfarenhet av att själv skapa relevant och underhållande innehåll, har tackat ja till att leda vår fantastiska branschgala, säger Elisabeth Thörnsten, vd för Swedish Content Agencies.

Contentbranschens tävling arrangeras i år för 17:e gången.
– Jag känner ett starkt släktskap med Content-branschens kreatörer. Vi brinner för starka historier och relevant innehåll, och vi arbetar allesammans utanför strålkastljuset. Att få leda Swedish Content Awards ser jag som en chans att sätta strålkastarna på människorna bakom de lyckade casen, vilket är ett hedersuppdrag och jag ser mycket fram mot den 31 maj på Berns, säger Edward af Sillén i en kommentar.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.