fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Efter ägarkonflikten: PS-grundaren går till Occasion

Publicerad: 31 maj 2017, 09:24

Patrick Walldén ansluter till Occasion.

Foto: Pressbild

Patrick Walldén tvingades bort från sitt livsverk PS Communication. Nu blir han istället anställd hos konkurrenten Occasion.

Ämnen i artikeln:

PS CommunicationMattias TrotzigEventbyråerXperience GroupOccasion

Resumé berättade tidigare i maj om den smutsiga ägarkonflikten som skakar Xperience Group och PS Communication. Den tidigare vd:n och grundaren Patrick Walldén har tvingats lämna efter att ha hamnat rejält i luven på den nya huvudägaren Olle Larsson.

Nu står det klart att han blir anställd av Occasion och får rollen som Senior Partner / Client Service Director. Det framgår av ett pressmeddelande.
– Vi är mycket nöjda över denna rekrytering. Patrick kommer tillföra värdefull kompetens till vår organisation om hur vi kan utvecklas inom brand experience segmentet. Målet med Occasion är att samla de bästa i branschen i vårt lag och Patrick hör definitivt dit, säger den operativa chefen Fredric Holmgren i en kommentar.

Occasion och PS Communication har historiskt sett varit bittra konkurrenter. PS nuvarande vd Maria Lasota värvades exempelvis just därifrån. Nu går alltså Patrick Walldén i motsatt riktning.
– När jag läste att Patrick var tillgänglig så ringde jag honom direkt. Jag har stor respekt för den resa som Patrick har gjort med PS Communication. Han har byggt det största byrånätverket inom event i Norden. Med Patrick i vårt team här på Occasion kommer vi att kunna förena det bästa av olika världar, säger Occasions grundare och vd Mattias Trotzig.  

Om sitt nya jobb säger Patrick Walldén:
– I många år har jag och Mattias varit konkurrenter. Vi vet båda att det krävs hårt jobb för att nå framgång i vår bransch. Nu ser vi fram emot att lära oss av varandra och förena det bästa av våra olika erfarenheter och nätverk. Min roll blir att jobba med affärsutveckling för byrån och att hitta sätt att bredda affären, utveckla både befintliga och nya kunder.

Occasion har haft en stark tillväxt de senaste åren och omsätter nu nästan 200 miljoner kronor i Sverige, med en vinst på 10 miljoner kronor år 2016.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev