Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Efter omregleringen: Kindred rustar marknadsavdelningen

Publicerad: 15 januari 2019, 08:25

Dersim Sylwan

Kindred Group genomför flera rekryteringar för att stärka det svenska kommersiella teamet efter omregleringen. Fokus ligger på sponsring, sociala medier och hållbarhet på den svenska marknaden.


Ämnen i artikeln:

SpelmarknadsföringUnibetKindred Group

Kindred Group med varumärken som Unibet, Maria Casino, Storspelare, Bingo.com och iGame i Sverige genomför flera nyckelrekryteringar.

• Ny Sverigechef för Unibet blir Per Carlander rekryterats. Han kommer direkt från Svenska Spel där han arbetat som chef för Livespel Sport & integritetsfrågor.

• Till Unibets team har även en ny roll som creative marketing manager tillsats i Raúl Valencia López, som tidigare arbetat på Betsson som marketing manager.

Unibet-varumärket har också skapat en ny avdelning för sociala medier, innehåll och partnerskap under ledning leds av Anders Falk som brand and partnership manager, Anders har arbetat med Unibet under flera år senast som brand activation manager.

Unibet ser ett ökat behov av lösningar inom sponsring. I synnerhet inför nästa år då samarbetet med Allsvenskan och Superettan startar. Därför inrättar varumärket en ny avdelning för strategisk sponsring upprättats. Den leds av Philip Lagström i hans nya roll som strategic partnership manager. Till teamet har även Malena Bjälkdahl rekryterats som marketing activation manager. Hon har en bakgrund från Leo Vegas och MediaCom.

– Det är ett härligt gäng med bred och lång erfarenhet som vi har fått på plats, samtidigt som vi har kunnat leverera en framgångsrik övergång till den nya spelmarknaden i Sverige. Genom att fortsätta arbeta kundorienterat och ansvarsfullt är jag övertygad om att vi kan bibehålla vår marknadsledande position på den svenska marknaden, säger Dersim Sylwan, General Manager Sverige i ett pressmeddelande.

Kindred Group. Samtliga landschefer samt avdelningschefer rapporterar även fortsättningsvis till  Dersim Sylwan.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.