Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Efterlyst-veteran tar över Brottscentralen

Publicerad: 18 januari 2016, 09:22

Jenny Gourman Strid.

Foto: Pressbild.

Jenny Gourman Strid arbetade med Efterlyst i nio år som reporter och programledare. Nu tar hon över Brottscentralen hos Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

EfterlystAftonbladetBrottscentralenBrand New Content

Närmast kommer Jenny Gourman Strid från SVT, men hon är starkt förknippad med TV3-programmet Efterlyst som hon arbetade med i nio år. Den sista säsongen hoppade hon in som programledare med Robert Aschberg efter att Hasse Aro hoppat av. Färdigheter som nu kommer till pass då hon tar över som programledare och studioexpert för Aftonbladets webb-tv-format Brottscentralen som också sänds hos Investigation Discovery.

– Det är en jättekick att få jobba med det jag kan allra bäst på framtidens tv-plattform. I Brottscentralen är pulsen så mycket högre, med större aktualitet, dagliga sändningar och mycket snabbare resultat. Redan innan vår första ordinarie sändning har vi med ett filmklipp och tittarnas hjälp fått fram vittnen till ett aktuellt brottsfall, säger hon i en kommentar.

Lennart Ekdal och Thabo Motsieloa kommer att fortsätta medverka i programmet, liksom advokaterna Leif Silbersky och Johan Eriksson.

Brottscentralen produceras av Brand New Content.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.