Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ehrenstråhle stärker upp planningavdelningen

Publicerad: 1 mars 2019, 13:57

Markus Bjurman och Maria Ströman.

Maria Ströman, tidigare på Forsman & Bodenfors och Hilanders, ansluter till Ehrenstråhle som planner.


Ämnen i artikeln:

Ehrenstråhle

Som en del av Ehrenstråhles insiktsteam kommer Maria Ströman som planner bland annat jobba med kunderna SL, Peab och Lenovo.

Närmast kommer hon från Hilanders där hon jobbat som planner. Innan dess har hon en bakgrund som bland annat frilansare och på Forsman & Bodenfors.

– Det känns väldigt kul att Maria har valt att komma till oss. Hon har en intressant bakgrund med erfarenhet av att jobba med såväl chipsvarumärken som tunga industribolag. Men det är framförallt hennes energi och nyfikenhet för beteende som gör Maria perfekt i sin roll hos oss. Allt handlar om insikterna som kopplar ihop varumärken med vad människor faktiskt bryr sig om. Där är Maria smått genial, säger Markus Bjurman, creative director på Ehrenstråhle.

– Det känns väldigt kul att ha blivit en del av Ehrenstråhle, speciellt nu när jag vet var alla h ska in i namnet. Bra gäng och kul jobb, ser framemot att få bidra till detta, säger Maria Ströman i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ehrenstråhle

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.