Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ehrenstråhle värvar från Brindfors

Publicerad: 31 maj 2016, 13:25

Magnus Wretblad.

Den seniora strategen Magnus Wretbland byter byrån efter en lång karriär på MullenLowe Brindfors.


Ämnen i artikeln:

MullenLowe BrindforsEhrenstråhle DDBPelle Josephson

Magnus Wretblad började sin bana som kreatör för att sedan glida över i rollen som strateg. Nu senast har han arbetat som business director på MullenLowe Brindfors med ansvar för kunder som BMW, Trygg-Hansa och Försäkringskassan.

Nu väljer han att byta byrå till Ehrenstråhle DDB.
– Magnus har en unik kompetens med sin bakgrund som kreatör. Det är inte många i branschen idag som har ett så brett register som Magnus. Med sin profil och långa erfarenhet är han ett perfekt tillskott till vår byrå, kommenterar Pelle Josephson, vd på Ehrenstråhle DDB.

Själv säger han:
– Jag har alltid gillat komplexa varumärkesutmaningar. Det ska bli spännande och roligt att bidra med min erfarenhet på Ehrenstråhle DDBs fortsatta resa med att bygga byråns erbjudande vidare.

Den senaste tiden har byrån stärkt upp med ytterligare tre projektledare. Dessa är: Jörgen Svedberg från Nine Yards, Mia Kleist från Acne och Anna Nylander från leBureau.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.