Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Eicorn satsar – etablerar sig i England

Publicerad: 3 augusti 2018, 12:48

Från vänster: Christian Lauritzen, Steve Cooper och Linus Bille

Foto: Pressbild

Innovationsföretaget Eincorn öppnar upp nytt kontor i England, under ledning av tech-entreprenören Steve Cooper.


Ämnen i artikeln:

AIGöteborg

Eincorn från Göteborg beskriver sig som ett entreprenörsföretag som arbetar med innovation- och managementconsulting. Eicorn stöttar och utvecklar startups och hjälper företag att lyckas med sina innovationssatsningar genom evidensbaserade lösningar.

Nu väljer man att satsa vidare och öppnar upp ett nytt kontor för kunder och entreprenörer i England. Eicorn Ltd kommer bland annat att ägna sig åt utveckling av högteknologiska produkter och tjänster. Redan nu pågår arbete med att etablera ett första Eicorn Ltd venture som ska sätta företaget på kartan inom AI-utveckling.

Tech-entreprenören Steve Cooper får i uppdrag att leda det nya kontoret i rollen som Managing Director.

– Steve är en erfaren ledare och entreprenör med en gedigen bakgrund från det globala näringslivet, främst inom teknologi och utveckling. Han är en ytterst meriterad person som delar våra värderingar och principer, och det är ett privilegium att ha honom ombord. Han är helt rätt person för att bygga Eicorn Ltd till något unikt. Den brittiska marknaden är full av möjligheter för Eicorn och blir därför vår första utländska etablering" säger Linus Bille, vd för Eicorn AB i Sverige, i en kommentar.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

AIGöteborg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.