Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ekot värvar från Aftonbladet

Publicerad: 26 januari 2016, 14:42

Karin Lindblom

Foto: Lotte Fernvall

Sveriges Radios Ekoredaktion förstärker genom att värva av Karin Lindblom, erfaren arbetsledare från Aftonbladet. Hon blir nu biträdande chef för Nyhetsnavet på Ekot.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetEkotRekrytering

På Aftonbladet har Karin Lindblom varit nyhetschef och debattchef med ansvar för Aftonbladets sociala medier-strategier. Hennes senaste position på Aftonbladet var som utrikesredaktör. Hon har även arbetat på Dagens Nyheter, TT och Upsala Nya Tidning.

– Det är mycket glädjande att Karin Lindblom nu förstärker Ekot med sin mångsidiga kompetens. Jag tror att Karins breda erfarenhet av digital nyhetsjournalistik och förändringsarbete kommer att vara mycket betydelsefull för Ekots framtida utveckling, säger Ekochefen Olle Zachrison i en kommentar.

I sin nya roll som biträdande gruppchef för Nyhetsnavet på Ekot kommer Karin Lindblom att tillsammans med gruppchefen Augustin Erba att ansvara för bemanning, rekrytering, utveckling och planering.

Nyhetsnavet består av cirka 50 medarbetare som ansvarar för Ekots nyhetssändningar i FM, publiceringar på Sverigesradio.se och i sociala medier.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

AftonbladetEkotRekrytering

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.