Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Ekot värvar Hanna Malmodin

Publicerad: 19 september 2017, 07:10

Hanna Malmodin.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Hanna Malmodin har en lång karriär som programledare i ryggen. Nu blir hon ekonomireporter på Ekot och programledare för Ekonomiekot Extra.


Ämnen i artikeln:

Ekot

I början av året lämnade Hanna Malmodin Expressen TV/Di TV, vilket Resumé rapporterade om. Närmast kommer hon från SVT Nyheter och har tidigare jobbat på Ekot och TV4. Nu återvänder hon alltså till radion.
– Hanna Malmodin är en fullfjädrad etermediejournalist och rutinerad programledare, och samtidigt en erfaren ekonomijournalist. Hon kommer att vara ett stort tillskott för Ekots ekonomibevakning, kommenterar Anders Billing, chef för ekonomigruppen på Ekot.

I oktober blir Hanna Malmodin ny reporter i ekonomigruppen. Hon blir samtidigt ny programledare för Ekonomiekot Extra, Ekots podd/helgprogram om ekonomi.
– Det känns väldigt roligt att få den här chansen och jag hoppas att fler upptäcker Ekonomiekot Extra som är ett rappt och insatt ekonomiprogram som har något för alla, säger hon själv.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Ekot

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.