Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Elin Westin till Scandic

Publicerad: 13 juli 2016, 14:08

Elin Westin.

Foto: Pressbild/Scancic

Hon lämnar Cohn & Wolfe för en ansvarsposition inom hotellkedjan Scandics kommunikation.


Ämnen i artikeln:

ScandicCohn & Wolfe

Elin Westin jobbade med marknadsföring och kommunikation på Springtime, Lensway och Prime innan hon tog över som rollen som Senior Vice President inom Cohn & Wolfe i Sverige.

Nu tar hon nästa steg och blir Director of Communications på Scandic, vilket innebär att hon får det övergripande ansvaret för att driva utvecklingen av hotellkedjans marknads-pr, internkommunikation samt företagsprofil vidare.
– Att få jobba med kommunikation för Nordens starkaste hotellvarumärke är ett drömjobb. Scandic har en gedigen historia, stort förtroende från gäster och nya spännande koncept. Med det som grund ser jag fram emot att arbeta för att fortsatt levandegöra varumärket tillsammans med marknadsteamen i de olika länderna, säger Elin Westin i en kommentar.

Hon börjar på sitt nya jobb den 19 september och kommer då att raportera till Thomas Engelhart, kommersiell direktör på Scandic, som kommenterar nyförvärvet på följande sätt:
– Med sin erfarenhet av att jobba med Norden som spelplan tillsammans med sin gedigna erfarenhet av att bygga varumärken och driva försäljning genom innovativa
PR- och kommunikationskampanjer såväl B2B som B2C, så kommer Elin bli en stor tillgång för Scandic.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

ScandicCohn & Wolfe

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.