Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

ELON Group får ny marknadschef

Publicerad: 27 juni 2018, 09:07

Christian Dahlborg lämnar vd-tjänsten på Bonnier Brand Publishing och blir ny marknadschef på ELON Group.


Ämnen i artikeln:

Elon

Christian Dahlborg har länge jobbat inom marknads- och mediesektorn. De senaste tre åren har han varit vd på Bonniers contentbyrå Brand Publishing och tidigare i karriären har han bland annat jobbat som försäljningschef på Pricerunner och vd för mediebyrån Zenithmedia i Sverige.

Nu blir han ny marknadschef på ELON Group.

– Christian har en gedigen erfarenhet och ett strategiskt tänkande som gör att han kommer att bli en stark tillgång för vår organisation. Vi står inför en period då vi som koncern kommer att möta många nya utmaningar och att ha med sig en nyckelperson med Christians erfarenhet, inte minst från nordiska samarbeten, känns mycket bra, säger ELON Groups VD Stefan Lebrot.

Christian Dahlborg har redan tillträtt sin nya tjänst och har även tagit plats i ELON Groups ledningsgrupp.

– Det ska bli väldigt roligt att få vara en del av vidareutvecklingen av ELON och att få möjlighet att bygga vidare och utveckla ELON-varumärket och de utmaningar som ELON Group och hela detaljhandeln står inför när det gäller digitaliseringen och transaktionen mellan våra fysiska butiker och digitala, säger Christian Dahlborg i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Elon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.