söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Elsa Falk blir chef på LRF Media

Publicerad: 14 april 2015, 09:11

Elsa Falk.

Foto: Expressen.

Elsa Falk lämnar Expressen för LRF Media. Där blir hon chef och ansvarig utgivare för deras digitala satsning.

Ämnen i artikeln:

LRF MediaElsa FalkExpressen

FT

Fredrik Thambert


Elsa Falk är editionschef tv och tf. administrativ redaktionschef på Expressen. Hon kom till tidningen för två år sedan från Plan Sverige, och har dessförinnan jobbat på bland annat Aftonbladet.

Nu har det blivit dags att gå vidare – denna gång till LRF Media som håller på att bygga upp ett separat dotterbolag där hela den digitala verksamheten ska samlas.
– Jag har fått ett roligt erbjudande från LRF Media som håller på att göra det som alla andra gör – nämligen förflyttningen från analogt till digitalt. De bolagiserar sin digitala satsning och startar från början. Där kommer det finnas ett 20-tal personer som ansvarar för hela den digitala satsningen, och jag blev erbjuden jobbet som chef och ansvarig utgivare. Det är sällan man får möjligheten att vara med från start och vara delaktig i en sådan storsatsning, säger Elsa Falk.

Hur känns det att lämna Expressen?
– Det är blandade känslor. Jag trivs bra på Expressen och det finns mycket energi och bra kollegor här. Jag har tänkt en hel del på det här, men en sådan satsning som LRF gör – det måste man hoppa på.

Elsa Falk börjar sitt nya jobb den 1 augusti.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev