Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Elwin till LRF Medias styrelse

Publicerad: 20 juni 2017, 09:30

Cissi Elwin.

Chefs publisher Cissi Elwin tar plats i LRF Medias styrelse.


Ämnen i artikeln:

LRF MediaCissi Elwin

Cissi Elwin har en mångårig erfarenhet från mediebranschen. Hon har varit chefredaktör för ICA-kuriren och publicistisk chef för mediekoncernen Forma Publishing Group, samt vd för Svenska Filminstitutet. Sedan 2011 är hon Publisher för medieföretaget Chef.

Nu blir hon ledamot i LRF Medias styrelse.
– LRF Media har utmärkt sig med sitt starka digitala fokus de senaste åren och det känns både spännande och roligt – och lärande för mig själv – att bli en del av det styrelsearbetet. Utifrån min publicistiska erfarenhet kommer jag att bidra med nya infallsvinklar kring frågan som LRF Media delar med alla andra mediehus: att förstå vad läsarna behöver, att tydliggöra journalistikens roll i det och inte minst, att hitta rätt sätt att konsumera innehållet för att bli läsarnas förstahandsval, säger Cissi Elwin i en kommentar.

Att LRF Media valde in Cissi Elwin handlar om hennes kombination av journalistik och näsa för nya affärer.
–  Med Cissi Elwin i vår styrelse får vi någon med erfarenhet av publishingrollen och som dessutom har jobbat praktiskt med att värna journalistiken i kombination med att utveckla nya idéer, säger Ann Henriksson, vd på LRF Media.

Ämnen i artikeln:

LRF MediaCissi Elwin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.