Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Emma Broms blir ny byråchef på OTW

Publicerad: 25 maj 2018, 13:09

Foto: Pressbild

OTW rekryterar Emma Broms som ny byråchef och vice vd. Hennes uppgift blir att utveckla Stockholmskontoret och contentbyråns erbjudanden.


– Det som lockat mig är OTW:s blandning av kreativitet och affärsmässighet, säger Emma Broms i en kommentar. OTW är Nordens ledande contentbyrå med väldigt starka varumärken i sin portfölj. Och de ligger verkligen i framkant när det gäller att skapa engagemang och kundrelationer på lång sikt. Det är också spännande med byråns tillväxtambitioner.

Emma Broms har tidigare haft en roll som vd på kommunikationspyrån FamiljenPangea, men har alltså i veckan bytt ut den rollen mot en ny på OTW.

– Emma är en superstark rekrytering och det är kul att nu få med henne på OTW:s fortsatta resa mot en fullservicebyrå, säger OTW:s vd Marcus Wikner. Hennes breda kompetens inom management och affärsutveckling passar perfekt i den fas vi befinner oss i just nu.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.