Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag09.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Engelsk vd tar över W Communication Agency

Publicerad: 10 Januari 2019, 09:12

Sunil Ramkali blir ny vd på Malmöbaserade b2b-byrån W Communication Agency.


Sunil Ramkali tar över efter Lisa Önnerlid som efter 16 år som vd istället tillsätts som styrelseledamot, där hon kommer att fortsätta arbeta strategiskt med byråns kunder och affärsutveckling.

– Att bygga och driva en byrå är en fantastisk resa och jag är så stolt över vad vi lyckats uppnå de senaste 20 åren på W. Sunil och Elisabet är några av de smartaste och bästa personer jag känner och det ska bli spännande att se hur de utvecklar byrån vidare, säger Lisa Önnerlid, och fortsätter:

– Min passion är mötet med kunden och mixen av business, strategi och kreativitet. På det här viset kan jag fortsätta arbeta med våra kunder och det fantastiska gänget på W och samtidigt få utrymme att stötta byråns långsiktiga tillväxt från styrelseposten.

Sunil Ramkali kommer från England och har över 30 års erfarenhet inom sälj och marknadsföring inom läkemedelsindustrin, och har bland annat haft globala roller på AstraZeneca och ALK.

– Vår specialisering inom internationell B2B och vårt fokus på industri, läkemedel och teknik har gjort oss till en av regionens mest framgångsrika kommunikationsbyråer. En plattform vi kommer att bygga vidare på i min nya roll på W, säger Sunil Ramkali.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.