Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Enis Püpülek till Hilanders

Publicerad: 8 april 2016, 13:35

Enis Pupulek och Felicia Lodin.

Forsman & Bodenfors ad:n Enis Püpülek värvas av Hilanders. I samma veva anställer de Felicia Lodin som tog examen från Berghs i fjol.


Ämnen i artikeln:

Enis PüpülekHilandersForsman & Bodenfors

Prisbelönade Enis Püpülek ligger bland annat bakom "Telia-familjen" och designen till drycken Vitamin Well. Felicia Lodin å sin sida har bland annat Ikeas sista kurragömma och Smiles for Smiles i ryggsäcken.

– Jag har jobbat 15 år med konsumentreklam och tycker det ska bli otroligt spännande att mixa de erfarenheterna med det som Hilanders står för, tillsammans ska vi fortsätta flytta B2B-kommunikation framåt, säger Enis Püpülek i en kommentar.

Christina Kazeem, vd på Hilanders är övertygad om att Enis Püpülek och Felicia Lodin kommer att hjälpa till att ta byrån till nästa nivå.

– Med stabil tillväxt på byråns Stockholmskontor och snurr i Shanghai befinner sig Hilanders i stark framåtrörelse, och då är nya duktiga medarbetare helt grundläggande, säger Christina Kazeem.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.