Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Erfaren producent blir byråchef för Gabardin

Publicerad: 24 februari 2021, 13:17

Gabardins vd Sofie Gidlöf Brusell och byråchefen Ebba Engstrand

Efter mer än tio år i tv-branschen blir Ebba Engstrand byråchef på produktionsbolaget Gabardin som ingår i byrånätverket People People People.


Gabardin är ett av de senaste tillskotten till byrånätverket People People People (Spoon, Oh My, Trickle m.fl.). Enligt bolaget har omsättningen fördbubblats under pandemiåret, främst drivet av flera uppdrag inom liveproduktion. Nu gör produktionsbolaget en nyckelrekrytering genom att att ta in Ebba Engstrand som byråchef.

Hon kommer senast från produktionsbolaget Leroy Media där hon har varit producent, exekutiv producent och det senaste åren vice vd. Hon har bland annat drivit produktioner som Idrottsgalan, Guldbaggegalan och Victoriadagen.

– Rekryteringen av Ebba ligger helt i linje med vår strategi att vara ett bolag som har alla sorters kompetenser inom rörlig kommunikation. Vi har allt från animatörer till liveproducenter och kan därmed anpassa oss efter kunden. Det är en ynnest att få in Ebba som utöver hennes långa erfarenhet av livesändningar också har förmågan att samla på sig bra människor och är en trygg ledare, säger Sofie Gidlöf Brusell, vd på Gabardin i en kommentar. 

Genom rekryteringen spetsas bolaget erbjudande inom framförallt liveproduktioner där bolaget nu ytterligare kan möta den stigande efterfrågan.

– Jag ser fram emot att få vara del av ett större sammanhang och alla möjligheter som People People People ger. Både jag och Sofie har jobbat under många år med stora tv-produktioner och de erfarenheterna tror vi är bra för våra kunder – både när det gäller det tekniska kunnandet men framförallt innehåll, förberedelser och tempo, kommenterar Ebba Engstrand.

Byråerna inom People People People

Spoon (Spoon Sthlm, Gbg, Malmö, Helsingfors, Oslo, London)

Oh My (Oh My Sthlm, Oh My Piteå, Oh My Halmstad, Oh My Oslo, Oh My Skellefteå)

Trickle, Trickle GBG

KIT

Fuze PR

The Domain Was Taken 

Sigmar

Spoon Inhouse

Infunnel
Gabardin

 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.