Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Erica Berghagen till Ellermore

Publicerad: 17 augusti 2017, 12:55

Erica Berghagen.

Ellermore rekryterar Erica Berghagen, som har lång erfarenhet i reklambranschen. Hon blir senior projektledare på byrån.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerEllermore

Närmast kommer Erica Berghagen från en roll som vd på Frihamen Arena med det kommersiella ansvaret för Match Cup Sweden. I bagaget har hon erfarenhet från bland annat Forsman & Bodenfors, där hon jobbade som projektledare i åtta år.

– Att hitta duktiga seniora projektledare är något av det svåraste som finns. Som senior projektledare är det så många, ofta motstridiga egenskaper och kompetenser man ska ha för att lyckas. Men när vi efter lång tids letande hittade Erica Berghagen kände vi att "det är henne vi vill ha", säger Carola Ristoff, vd på Ellermore, i ett pressmeddelande.

För Erica Berghagen var det ett lätt beslut att ta jobbet när hon fick frågan.

– Utöver att det är en etablerad och stabil byrå med många intressanta konton så finns det en ständig och sund inställning gällande tillväxt och utveckling på ett sätt som attraherar mig väldigt mycket. Att det dessutom pyr en nybyggaranda bland dessa etablerade strateger och kreatörer talar för att detta bara är början på en mycket spännande resa.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

ReklambyråerEllermore

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.