Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Eurosport rekryterar från TT

Publicerad: 14 augusti 2017, 11:54

Emma Lukins blir ny digital content manager på Eurosport. Hon kommer närmast från nyhetsbyrån TT.


Ämnen i artikeln:

TT NyhetsbyrånDiscovery Networks SwedenEmir Osmanbegovic

Emma Lukins inleder sin anställning i början av september och kommer att bli innehållsansvarig för sport på Eurosports digitala och sociala plattformar. Fokus kommer att ligga på OS 2018.

– Det känns fantastiskt spännande och roligt att få ansluta till Eurosport och Discovery Networks Sweden, som har en otroligt imponerande rättighetsportfölj med OS 2018-2024 i spetsen. Att få vara med och hitta sätta att ge tittarna en så bra OS-upplevelse som möjligt, på så många sätt som möjligt, blir en härlig utmaning, berättar hon i ett pressmeddelande.

Emma Lukins har tidigare arbetat på bland annat SVT Sport, Göteborgs-Posten, SR och senast TT. För TT har hon bland annat bevakat evenemang som OS i Sotji och Rio samt ett antal fotbollsmästerskap.

– Emma är en mycket duktig journalist med en bred kompetens och stort kontaktnät. Hon brinner för innehåll och har kunskap och känsla för det digitala och sociala. En superförstärkning för oss, säger Emir Osmanbegovic, sportchef på Eurosport och Discovery Networks Sweden.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.