Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Eventyr värvar strategisk duo

Publicerad: 28 juni 2017, 07:26

Pehr Hante och Marie Blomqkvist.

Eventbyrån Eventyr fortsätter att växa och knyter till sig Pehr Hante från Initiativ och Marie Blomqkvist från Hansen.


Ämnen i artikeln:

EventyrStrategi

Pehr Hante rekryteras från Initiativ där han under de senaste åren arbetat som senior strategisk projektledare med kunder som Folksam, Apotek Hjärtat, Scandic och Frisörföretagarna. Innan dess har han jobbat med att utveckla och projektleda Hem, Villa & Bostadsrättsmässan på Stockholmsmässan,

– Att få arbeta hos Eventyr har för mig varit en drömbild de senaste fyra åren då jag alltid hört så mycket gott om dem. När jag fick frågan var svaret självklart. Företagskulturen här gör att det är enkelt att ge våra kunder ett mervärde i affären och överträffa deras förväntningar samtidigt som jag har fantastiskt roligt på jobbet, säger Pehr Hante i ett pressmeddelande.

Marie Blomqvist kommer närmast från rollen som commercial director på Hansen där hon ansvarade för att driva och utveckla företagets försäljning och lönsamhet.

– Efter att ha varit iväg på andra uppdrag under 2,5 år kändes det rätt att anta erbjudandet och komma tillbaka till Eventyr med allt nytt som händer här. Till skillnad mot när jag började på Eventyr då vi var 9 anställda har vi nu tagit ett nytt grepp med nästan 30 anställda, delvis ny ledning, och en innehållsavdelning som växer sig starkare och med spännande framtidsplaner. Vi har väldigt roligt på Eventyr både internt men även tillsammans med våra kunder vilket jag värdesätter högt, säger Marie Blomqkvist i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

EventyrStrategi

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.