Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Eventyr växer – rekryterar och får in kunder

Publicerad: 20 augusti 2019, 07:01

Patrik Eriksson och Marcus Byman.

Eventbyrån Eventyr fortsätter att ha vind i seglen. Nu rekryterar man två nya medarbetare i Patrik Eriksson och Marcus Byman.


Sedan 2015 har Eventyrs omsättning ökat från 62 till 149 miljoner kronor, detta samtidigt som byrån haft vinstmarginaler på cirka fem procent.

Nu meddelar byrån att man fått in två nya icke-namngivna kunder. De nya kunderna har i sin tur lett till att man anställer Patrik Eriksson och Marcus Byman. Patrik Eriksson har tidigare i karriären jobbat som produktionsledare och kommer senast från egen verksamhet. Projektledaren Marcus Byman har tidigare i karriären jobbat med Artipelag och Melodifestivalen.

– Vi är inne i en spännande fas och jag är oerhört stolt över att knyta upp Patrik och Marcus till vårt team på Eventyr. De kommer att komplettera och förstärka vårt erbjudande och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dem säger Sofi Franzén, VD för Eventyr.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.