Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Expressen snor programledare från TV4

Publicerad: 25 februari 2016, 10:37

Lisah Silfwer, Tess Ulander och Celinda Andersson är nya hos Expressen TV.

Foto: Press

Expressen TV tar in tre nya programledare från TV4 och SR.


Ämnen i artikeln:

TV4

Hösten 2015 tog Expressen in profiler som Anna Herdenstam, Karin Bülow Orrje och Hanna Malmodin från TV4.  Nu är det dags att norpa folk från koncernkollegan igen. Denna gång tar Celinda Andersson och Lisah Silfwer plats i Expressenhuset i Marieberg. De rekryteras tillsammans med Tess Ulander, idag på Sveriges Radio, tidigare bland annat Kanal 75 och Aftonbladet.

– Det känns jättekul att välkomna ytterligare tre starka profiler till Expressen TV. Alla tre brinner för nyheter och gillar live, så det passar. Att vara snabba och pigga är vår styrka och vi letar ständigt nya medarbetare som brinner för nyhetspulsen, säger Bella Levy, tv-chef på Expressen, i en kommentar.

Expressen har de senaste åren investerat stort i ny tv-studio och ny teknik.

Det har den senaste tiden varit en del diskussioner om kvällstidningarnas webb-tv-sändningar. Aftonbladet har bland annat trätt ur Kia-index webb-tv-mätning efter att Kia har ändrat reglerna för när klippen börjar mätas.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.