Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Expressens hovreporter till TV4

Publicerad: 15 juni 2018, 12:09

Foto: Pressbild

Elias Giertz blir press och PR-ansvarig för TV4 och C More drama, när kanalerna fortsätter satsa på egenproducerat drama.


Ämnen i artikeln:

CMoreExpressenTV4

Elias Giertz kommer närmast från Expressen, där han jobbat som sociala medier-reporter, redaktör och hovreporter. Nu rekryteras han till TV4 och C More, som fortsätter satsningen på egenproducerat drama.

– Jag är otroligt glad och tacksam för de lärorika och roliga år som jag har haft på Expressen. Nu har jag fått chansen att utmana mig själv med något helt nytt och det känns verkligen som ett tillfälle jag inte vill missa. Jag har följt TV4:s och C Mores dramasatsning under de senaste åren, och det ska bli fantastiskt spännande att få bidra till den. Tillsammans med mina nya kollegor kommer jag att driva arbetet för att fler ska upptäcka det innehåll som Bonnier Broadcastings dramaavdelning, ihop med några av landets vassaste kreatörer, skapar. Det ska bli så roligt, säger Elias Giertz i en kommentar.

Elias Giertz går in som press- och pr-ansvarig för TV4 och C More.

– Elias har gjort vad som bara kan beskrivas som en kometkarriär. Han är kreativ, orädd och initiativrik och han förstår och bemästrar kommunikation på alla plattformar. Det känns otroligt roligt och bra att han nu ansluter sig till oss på TV4 och C More för att ta ett helhetsansvar över press och PR gällande drama, säger Malin Willers, tf presschef på TV4 och C More.

Elias Giertz börjar det nya jobbet på Bonnier Broadcasting i slutet av augusti.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

CMoreExpressenTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.