Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Expressens senaste nytillskott: Nisha Besara

Publicerad: 2 maj 2016, 12:39

Nisha Besara blir kolumnist i Expressen.

Foto: Olle Sporrong

Nisha Besara har tidigare varit chefredaktör på Dagens Arena och ledarskribent hos Aftonbladet. Nu blir hon Expressen-kolumnist.


Ämnen i artikeln:

KrönikörExpressen

Den senaste tiden har Expressen varit rejält i värvartagen med profilerade skribenter som Alex Schulman, Johan Hakelius och Clara Lidström ("Underbara Clara"). Nu kommer ytterligare ett tillskott in bland krönikörerna i form av Nisha Besara.
– Jag ska försöka fånga upp skeenden i samtiden som säger något större om vårt samhälle och vart det är på väg. Men också vara personlig och politisk, precis den jag är, säger hon i en kommentar.

Nisha Besara har tidigare varit ledarskribent på Aftonbladet och chefredaktör på Dagens Arena. I dag är hon vd för Unga Klara och sitter också i styrelsen för bland andra Rättviseförmedlingen och Skansen. Hon har också varit chef för Postkodlotteriets kulturstiftelse.
– Expressen ska vara berättande som berör. Vi hoppas att våra kolumnister ska sätta agendan, men också ge perspektiv som inte bara bekräftar läsarens åsikt, säger Magnus Alselind, redaktionschef, i ett uttalande.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

KrönikörExpressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.