Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Faktum tappar vd:n

Publicerad: 15 september 2016, 07:00

Efter fyra och ett halvt år på gatutidningen Faktum väljer Åse Henell att gå vidare i yrkeslivet.


Ämnen i artikeln:

Faktum

Åse Henell kom till Faktum som marknads- och försäljningschef och avancerade därefter till vd 2014. Under hennes ledning har vi stärkt varumärket och ökat räckvidden med 48 procent. Faktum når idag 144 000 läsare i södra Sverige och är Sveriges största gatutidning. Verksamheten har expanderat och tidningen säljs idag i hela södra Sverige.

– Jag har lärt mig mycket under min tid på Faktum, det är ett utvecklande jobb i en omvärld som hela tiden förändras, säger Åse Henell i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Att jobba med människor som lever i hemlöshet och utanförskap är något som starkt berör och engagerar, jag kommer att bära med mig många av försäljarnas livsberättelser. Under min tid på Faktum har jag, tillsammans med ett starkt gäng, fullföljt mitt uppdrag med att professionalisera verksamheten, öka intäkterna och stärka varumärket. Jobbet på Faktum har gjort mig till en mer ödmjuk person inför livets nycker, säger Åse Henell.

Rekryteringen av Åse Henells efterträdare startar omgående.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Faktum

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.