Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fanny Herngren lämnar MSL

Publicerad: 9 maj 2016, 12:00

Fanny Herngren byter jobb.

Foto: Andreas Elgstrand

Fanny Herngren slutar som projektledare på MSL Studios. Istället ska hon bygga upp Söderberg Agenturs digitala erbjudande.


Ämnen i artikeln:

MSLGroupMSL

För knappt tre år sedan blev Fanny Myrberg Herngren anställd som produktionsledare på Calle Schulman och Mats Dickléns bolag Hard Hat. Numera utgör det istället basen i produktionsbolaget MSL Studios. Fanny Herngren arbetar i dag som projektledare och producent, men till sommaren slutar hon.

Istället går hon till Söderberg Agentur vars Stockholmskontor drivs av Marie Söderberg (Fanny Herngrens mamma Jenny Myrberg Gip driver Söderbergs kontor i Hongkong). Där blir hennes jobb att agenturens erbjudande inom rörlig bild, främst digitalt.
– Jenny Hedberg som jag jobbade tillsammans med på Hard Hat jobbar sedan ett år tillbaka på Söderberg och det ska bli superkul att få teama upp mig med henne och utveckla det här, säger Fanny Herngren.

LÄS MER: "Jag vill inte vara en Herngren i mängden"

Nu återstår ett sista stort jobb innan det har blivit dags för nya utmaningar.
– Jag jobbar nu med en stor produktion fram tills i sommar på MSL och börjar på Söderberg Agentur i augusti. När den här möjligheten dök upp var den alldeles för rolig och bra för att tacka nej till, så därför lämnar jag MSL. Men förhoppningsvis kan jag jobba med MSL fast nu som min kund.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MSLGroupMSL

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.