Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Farzad Farzaneh till Giants & Toys

Publicerad: 26 oktober 2018, 08:15

Mångsysslaren Farzad Farzaneh ansluter till produktionsbolaget Giants & Toys som regissör.

Ämnen i artikeln:

Giants & Toys

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Farzad Farzaneh har många strängar på sin lyra. Han jobbar bland annat som reklamfilmsregissör, manusförfattare, programledare och författare.

Som reklamfilmsregissör har han bland annat jobbat med kunder som Åhléns, IKEA och H&M. Nu ansluter han till produktionsbolaget Giants & Toys för att få en fastare hamn för sitt regisserande.

– Vi har jobbat tillsammans sen i våras och gjort ett flertal produktioner ihop, både i
deras content bolag NewNew och med storebror Giants & Toys. Vi har också några tv-projekt tillsammans. Jag har frilansat och hoppat runt mycket men nu känns det jätteinspirerande att få en fast sparringpartner säger Farzad Farzaneh i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är även regissörerna Traktor, Sara Haag, Henrik Sundgren, Jesper Ganslandt och Jens Jonsson anslutna till Giants & Toys.

– Farzad är toppen! Vi har alla här varit hemliga beundrare av honom sen vi såg honom i Bolibompa. Han är en grym programledare, intervjuare och han har svart bälte i ett pedagogiskt berättande, dvs att koka ned något komplicerat till något enkelt och berätta det på ett charmigt och intressant sätt. Inom den kategorin är Farzad bäst i Sverige! Nu är ingen regissör pigg på att kategoriseras för hårt. Även bilreklamsregissörerna vill göra dialoghumor och vice versa, vilket även gäller för Farzad. Men jag vet ingen som slår Farzad på fingrarna när det kommer till att regissera infomercials säger Calle Isberg, vd på Giants & Toys.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev