Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fd chefredaktör blir influencer på Sköna hem

Publicerad: 7 november 2016, 09:54

Charlotta Flinkenberg blir influencer på Sköna hem.


Hon har en bakgrund som chefredaktör för Chic, VeckoRevyn och Frida.

– Att initiera och genomföra kreativa och lönsamma samarbeten i egenskap av influencer ser jag som en rolig utmaning, som passar mig helt perfekt, säger Charlotta Flinkenberg som kommer att flytta sin drömhemsblogg till Sköna hems plattform.

– Charlotta Flinkenberg är en stjärnrekrytering för vår nya influencersatsning på Bonnier Tidskrifter. Hundratusentals av våra besökare känner Charlotta som en fantastiskt inspirerande profil med en stor passion för såväl inredning och mode. Charlotta är en underbar förstärkning för såväl Sköna hem, dit hennes blogg flyttar, som för hela Bonnier Tidskrifters influencerpalett, säger Frida Boisen, digital chef för Bonnier Tidskrifter.

Den senaste tiden har Bonnier Tidskrifter stärkt upp med flera influencers, bland annat Emma Igelström, Markiz Tainton och Alexia Kafkaletos. Sedan tidigare finns bland annat Elaine Ekswärd, Frida Fahrman och Camilla Läckberg i influencerstallet.

Björn Wallenberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.