Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fem nya kreatörer till Happy F&B

Publicerad: 29 januari 2020, 08:37

Victor Kanmert, Linn Wergelius, Ellinor Bjarnolf, Isabel Norström, Moses Voigt, Lisa Careborg.

Foto: Ola Kjelbye

Happy F&B fortsätter att förstärka erbjudandet inom varumärkesstrategi, design och innovation. Nu välkomnar byrån fem nya medarbetare på den kreativa sidan.


Ämnen i artikeln:

Happy F&B

– Nu satsar vi på ännu mer kreativ höjd. Med sina olika bakgrunder och erfarenheter bidrar våra fem nya medarbetare till att bredda Happys kreatörskollektiv och stärka kvaliteten ytterligare. Inte minst Moses Voigt som är en supervass kreatör med lång erfarenhet”, säger Lisa Careborg, creative director på Happy i en kommentar. 

Sedan tidigt 2000-tal har Moses Voigt varit en nyckelperson i uppbyggnaden av Acne och bland annat varit del av lanseringen av de svenska varumärkena Byredo och Acne Studios.  

– Jag ser verkligen fram emot att vara en del av Happy, de har under åren lyckats kombinera ett strategiskt varumärkesarbete med design på väldigt hög kreativ nivå. Med design som verktyg är jag övertygad om att det går att skapa nya benchmarks oavsett kategori, om man bara vågar och har ambitioner”, säger Moses Voigt i en kommentar. 

I rollen som design director kommer han att jobba med nationell och internationell varumärkesutveckling i nära samarbete med byråns strateger. Victor Kanmert, Isabel Norström, Ellinor Bjarnolf och Linn Wergelius kommer i rollen som Designer se till att Happy fortsätter att leverera samtida, relevanta och unika designupplevelser.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Happy F&B

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.