Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

FI:s kommunikationschef på nytt jobb

Publicerad: 19 maj 2015, 14:31

Amanda Mogensen.

Foto: Andreas Elgstrand.

Feministiskt Initiativs förra kommunikationschef Amanda Mogensen har klart med nytt jobb. Efter sommaren börjar hon på kulturhuset Mejeriet i Lund.


Ämnen i artikeln:

Feministiskt Initiativ

Amanda Mogensen var kommunikationschef på FI mellan 2011 och 2015 och satt också med i partiets styrelse. Därutöver driver hon egen verksamhet som pr-konsult i bolaget Ideal Kommunikation.

I augusti tar hon klivet och blir biträdande verksamhetschef på Mejeriet i Lund med särskilt ansvar för varumärkes- och kommunikationsfrågor.

– Jag är väldigt glad och taggad att få börja arbeta med Mejeriet vars verksamhet är avgörande för Lunds kulturliv. Det har länge varit min dröm att få arbeta i ett kulturhus och jag ser att mina erfarenheter från det politiska arbetet kan vara till nytta. Inte minst för att det handlar om att skapa förutsättningar för delaktighet och ideellt engagemang, säger Amanda Mogensen i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Feministiskt Initiativ

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.