Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Finlands största byrå byter vd

Publicerad: 15 augusti 2019, 08:07

Krista Elopuro

Dagmar får en ny vd från den 1 september 2019 är den nuvarande chefen på Dagmars enhet för datadriven marknadsföring, Dagmar Driven – hela Dagmars COO, Krista Elopuro.


– Jag är otroligt glad över den nya lösningen som gör att vi hjälper våra kunder att bli framgångsrika. Och jag är stolt över våra kunder, som entusiastiskt börjar utveckla sin försäljning på nya sätt. De nya lösningarna som drar nytta av maskininlärning förändrar verksamhetsmodellerna för marknadsföringen i grunden, förklarar Krista Elopuro i en kommentar.

Tuula Kallio, som har lett Dagmar sedan 2001, går i pension. Under förra räkenskapsperioden ökade omsättningen med 16 procent, till totalt 156 miljoner euro, och samma tillväxttakt har fortsatt under innevarande period. Dagmar är samarbetspartner till Publicis Media-kedjan i Finland.

– Det här har varit en otrolig resa tillsammans med ett fantastiskt team och fantastiska kunder och samarbetspartner. Nyfikenheten inför det nya och passionen inför ständig tillväxt för Dagmar framåt även i framtiden, säger Tuula Kallio i en kommentar.

Salomaa Yhtiöts verksamhetschef Antti Kärävä är mycket nöjd med att ha hittat den nya verksamhetschefen internt på Dagmar:

– Krista är ett perfekt val som ny verksamhetschef. Krista visar både upp ett starkt ledarskap och handlingsförmåga. Jag tror att både Dagmars kunder och personal kommer att gynnas av hennes visioner och entusiasm inför att förnya marknadsföringen med artificiell intelligens.

– Jag vill tacka Tuula för hennes utmärkta ledarskap över Dagmar under en stor förändring inom marknadsföring. Det är exceptionellt att en marknadsföringsbyrå klarar av att förnyas i den takt som Dagmar har gjort.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.