Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fintechbolaget plockar marknadschef från Untie Group

Publicerad: 22 augusti 2019, 12:58

Annika Jarvestad och Ulf Ahrner.

Fintechbolaget Fundler plockar över Annika Jarvestad, tidigare nordisk marknadschef på Nordnet, som ny marknadschef.


Det svenska fintechbolaget Fundler erbjuder rådgivning gällande investeringar i fonder. I bolaget finns bland annat Carnegies tidigare vd Thomas Eriksson och Nordnets förra vd Håkan Nyberg. Bolaget har i nuläget 40 000 kunder anslutna.

Nu rekryterar man Annika Javestad som ny marknadschef. Annika Javestad kommer senast från en roll som marknadschef på Untie Group.

– Senaste årets tillväxt har bidragit till så väl fler intressanta investerare som partners och kräver samtidigt en förstärkt organisation. Under augusti tillträder Annika Javestad rollen som marknadschef och stärker teamet för vår fortsatta tillväxtresa. Med lång erfarenhet av branschen kompletterar hon teamet på ett bra sätt. Nu fortsätter vi att växa med stort fokus på vår digitala närvaro och att erbjuda de smartaste investeringstjänsterna, säger Ulf Ahrner, VD på Fundler, i ett pressmeddelande.

Tidigare i karriären har hon varit nordisk marknadschef på Nordnet.

– Fundler har ett stort kundfokus och i mina ögon den absolut bästa kundupplevelsen. När möjligheten kom att få vara med på deras resa och utveckla tjänsten vidare, så var valet enkelt. Jag brinner för investeringar, men framförallt att det ska vara enkelt och smidigt att få pengar att växa, säger Annika Javestad i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.