Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

FLB Europa rekryterar och växer

Publicerad: 14 juni 2018, 06:38

Foto: Pressbild

Värvar strategisk rådgivare, projektledare och AD efter ett stabilt 2017, som innehöll flera nya kunder och prisbelönta projekt.


Ämnen i artikeln:

FLB Europa

Efter ett bra 2017 såg FLB Europa en ökning av kunder som sökte samarbete med byrån. Nu stärker byrån upp med tre nyrekryteringar för att möta kundökningen.

Tor Löwkrantz Waxin går in som strategisk rådigvare på FLB Europa och kommer senast från rollen som Head of Communications Strategy på Edelman Deportivo.

Linnea Nordström blir ny projektledare och kommer främst ansvara för pr-sektionen. Hon kommer närmast från rollen som pr-konsult och medieexpert på Rippler.

Andreas Pettersson går från egen verksamhet till att bli ny kreatör och AD för FLB Europa. I den egna verksamheten har han haft samarbeten med kunder som Åbro Bryggeri, Ellos och Elgiganten.

– Våra nya kollegor kommer med stor erfarenhet och tung kompetens från både reklam och PR, en kombination som gör att vi kan bredda vårt erbjudande och utvecklas som byrå. Nu känns det som att vi kan ta nästa steg och vi är grymt glada att just Linnea, Andreas och Tor vill vara med på det, säger David Becker, vd på FLB Europa, i en kommentar.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

FLB Europa

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.