Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Flera tunga namn till House of Radon

Publicerad: 27 augusti 2018, 13:10

Foto: Pressbild

House of Radon plockar in Garbergs tidigare delägare, Snasks grundare och tillsätter samtidigt en ny vd.


Ämnen i artikeln:

House of Radon

House of Radon växlar upp och rekryterar en ny ledning i form av Sofia Kocken på vd-posten, Sebastian Smedberg, tidigare delägare på Garbergs, som Executive
Creative Director och Snasks grundare Magnus Berg som Creative Director.

Sofia Kocken har varit på byrån sedan 2013 och axlat chefsrollen för strategi- och projektledarteamen.

– Radon bygger på strävan efter att bli bättre och utvecklas, som byrå men också på
individnivå. För att ta nästa steg i det behövde vi få in ny kraft och ledning. Sedan Sofia började hos oss 2013 har hon gått från klarhet till klarhet och gjort sig oumbärlig för organisationen, så hon är helt enkelt perfekt för det uppdraget, säger Philip Marthinsen, partner och medgrundare på House of Radon, i en kommentar.

Magnus Berg har grundat varumärkesbyrån Snask som idag är en av världens mest attraktiva arbetsplatser för kreatörer. Sebastian Smedberg har jobbat med digital pr på Garbergs och arbetat med framgångsrika kampanjer som BRIS, Björn Borg och Amnesty.

Byråns fyra grundare, David Dworsky, Victor Köhler, Philip Marthinsen och Einar Bodström kommer att finnas kvar i organisationen, men fokusera mer på att utveckla nya affärsområden.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

House of Radon

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.