Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Flodellfilm rekryterar ny exekutiv producent

Publicerad: 30 november 2012, 09:29

Produktionsbolaget Flodellfilm anställer producenten Karina Stääv Ardelius.


Just nu befinner sig Flodellfilm i en expansiv fas. På reklamfilmssidan märks allt fler produktioner för en internationell marknad. Inom drama- och dokumentärfilm sker en utveckling mot nya produktionsformer och format.

Karina Stääv Ardelius
har en bred kompetens med 20 års erfarenhet inom branschen, där hon haft olika roller inom såväl reklam- som dramaproduktion. De senaste 15 åren har Karina producerat på bolag som Pettersson Åkerlund, Tre vänner, Happytear och Chamdin & Stöhr. Hon har närmast utökat sin meritlista med studier inom marknadskommunikation på IHR.

– Det känns otroligt kul att Karina nu börjar hos oss. Vi har en samsyn runt branschens utmaningar och våra roller som producenter, och vi delar samma värderingar som utgår från ett humanistisk och relationsbyggande perspektiv. Karina har som jag ett genuint intresse för talanger och idéer och vi drivs båda av att producera på högsta nivå, säger Mikael Flodell, vd och exekutiv producent.

Blanca Sjöstedt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.