Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

FLX gör nyckelrekryteringar

Publicerad: 9 maj 2018, 12:38

Produktionsbolaget FLX vill växa inom reklam och branded content. Som ett led i satsningen görs flera värvningar.


Ämnen i artikeln:

FLX

Helena Lindblad rekryteras som affärsutvecklare för branded content. Hon kommer senast från OTW där hon jobbade med affärsutveckling.

Therese Pettersson blir exekutiv producent för reklam och Nathalie Bergdahl får rollen som produktionsledare.

FLX:s utvecklingsavdelning förstärks med den kreativa duon Ellen Grefberg och Erika Helin som producerat dokumentärserier för ENT och Viafree.

Ny regissör är också Molly Nutley som börjar inom "Rising Stars" där nya talanger med regiambitioner får chans att växa och utvecklas.
– Efterfrågan på bra och engagerande innehåll är större än någonsin och vi är enormt stolta över att dessa begåvade personer valt FLX. Satsningen på nya kreativa talanger känns väldigt viktig för framtiden, och att kunna erbjuda samarbeten med etablerade regissörer gör att tröskeln till uppdragen inte blir lika hög. Dessutom är det ett gyllene tillfälle att bygga på lovande kvinnor, kommenterar Eleonor Sager, chef för Reklam & Branded Content.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

FLX

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.