Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Flyttar hem från Grey London

Publicerad: 11 november 2015, 12:05

Hanna Stenwall och Mårten Hedbom.

Foto: Pressbild.

De senaste månaderna har Hanna Stenwall arbetat som kreatör på Grey London. Men nu flyttar hon hem och börjar på Edelman Deportivo.


Ämnen i artikeln:

Grey LondonEdelman

Efter utbildningen på Berghs har Hanna Stenwall varit baserad i London och jobbat på byråer som Anomaly, Wieden + Kennedy och nu senast Grey. Men efter ett drygt år har det blivit dags att flytta till Stockholm för ett nytt byråjobb.
– Hanna är redan väldigt mycket Edelman Deportivo i sitt sätt att tänka och tackla problem och briefer. Hon har med flera case visat sin styrka i att börja i kultur och låta idéer förtjäna människors engagemang och uppmärksamhet, precis det som är så centralt för oss, säger Mårten Hedbom, creative director på Edelman Deportivo i en kommentar.

Själv tycker Hanna Stenwall att jobbet hos Edelman Deportivo kommer att bli givande:
– För mig är Edelman Deportivo den byrå som ständigt envisas med att förvåna och imponera med smarta, märkliga och roliga idéer, sådana jag önskar att jag kommit på själv. Vilket någonstans är en måttstock på vart man hör hemma.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Grey LondonEdelman

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.