Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag18.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Fogel & Partners värvar i Göteborg

Publicerad: 17 mars 2015, 12:47

Jan Edshage.

Foto: Pressbild.

Pr-byrån Fogel & Partners rekryterar Jan Edshage och skapar därmed närvaro i Göteborg. Byrån värvar också Sandra Strandberg till Stockholmskontoret.


Ämnen i artikeln:

Fogel & Partners

Jan Edshage har 25 års erfarenhet av kommunikationsbranschen, och var bland annat under 10 år director på JKL. Nu ansluter han till Fogel & Partners och blir därmed byråns ansikte utåt i Västsverige.

– Kombinationen av Jans omfattande erfarenhet av kommunikationsrådgivning på ledningsnivå samt hans närvaro i den lokala västsvenska marknaden kommer möjliggöra för oss att närma oss nya kunder med ett bredare erbjudande, säger Anders Fogel, grundare av Fogel & Partners, i en kommentar.

På Stockholmskontoret stärker byrån upp med rekryteringen av Sandra Strandberg. Hon kommer närmast från ICA-Gruppen och har tidigare arbetat som politisk sekreterare och mediekoordinator för de moderata riksdagsledamöterna i Näringsutskottet.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Fogel & Partners

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.