Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Förre sportchefen rekryteras av Daytime Media House

Publicerad: 17 mars 2015, 09:31

Gustaf Grauers

Foto: Pressbild

Hammarbys tidigare sportchef Gustaf Grauers blir marknadschef för mediekoncernen Daytime Media House som framförallt är verksamma inom sport- och spelinformation.


Ämnen i artikeln:

Svenska SpelATG

Gustaf Grauers var sportchef för Hammarby mellan 2010 och 2013. Därefter har han haft olika konsultuppdrag inom idrotten. Något han delvis kommer att fortsätta med men då som en del av hans arbete inom Daytime Media House.

– Att en person med Gustafs erfarenhet och kompetens ansluter sig till oss är ett styrkebesked, såväl för bolagsgruppen som för branschen i sin helhet, säger Hannes Andersson, vd för Daytime Media House.

Enligt ett pressmeddelande blir Gustaf Grauers uppdrag på Daytime Media House att "utveckla samarbeten med andra mediehus och skapa nya publiceringsytor för spelinformation tillsammans med utvalda mediepartner".

Daytime Media House säger att man upplever en växande efterfrågan på oberoende och initierad information inom sport och trav – och att det hänger ihop med en spelmarknad som blir allt större. Mediekoncernen, som bland annat har uppdraget att lämna spelinformation till Svenska Spel, växer och tog plats på den norska marknaden i början av året.

Gustaf Grauers uppdrag innefattar också att leda den internationella expansionen – till exempel genom lansering av produkter på den nordiska marknaden. I en kommentar säger Gustaf Grauers att han ser fram emot sitt nya uppdrag och att Daytime Media House ska arbeta tillsammans med sina partners för att forma nya verktyg och tjänster inom spel på sport och trav.

– Mina erfarenheter från fotbollen kommer definitivt till nytta eftersom verksamheten omfattar allt från mediaprodukter till informationsprodukter kring sportevenemang. Svenska Spel och ATG har starka band till idrotten, och detsamma gäller för motsvarande aktörer i våra grannländer.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Svenska SpelATG

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.