Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag28.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Förre TV4-chefen Anton Glanzelius till Mastiff

Publicerad: 17 Maj 2017, 07:56

Anton Glanzelius

På TV4 var Anton Glanzelius bland annat biträdande kanalchef för TV4-Gruppen och kanalchef för TV4 Play. Nu blir han creative sales officer på produktionsbolaget Mastiff.


Ämnen i artikeln:

MastiffTv-branschenTV4Anton Glanzelius

– Vi ser möjligheter att bredda vårt utbud och våra affärsmöjligheter även när vi blickar bortom den traditionella affären. Antons kompetens att skapa genomslagskraft med nytt innehåll och nya affärssamarbeten kommer bidra med en dimension till Mastiff som är efterlängtad säger Matilda Snöwall vd på Mastiff i ett pressmeddelande.

Anton Glanzelius går in på deltid via sitt konsultbolag Impact Agency där även Nobel, Telia, At Night och Kristallen är kunder.

– Mastiff är i särklass det bolag som producerar det mest högkvalitativa innehållet av rörlig bild i Sverige idag. Möjligheterna att hitta samarbeten med andra branscher och andra distributörer i Sverige eller utomlands är uppenbara säger Anton Glanzelius i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.