Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Förre TV4-chefen hjälper Aviciis manager

Publicerad: 16 december 2016, 10:07

Anton Glanzelius.

Foto: TV4

I våras lämnade Anton Glanzelius chefskarriären på TV4. Nu hjälper han Aviciis manager Ash Pournouri och At Night Management med en ny satsning.


Ämnen i artikeln:

Content MarketingAnton Glanzelius

Anton Glanzelius, biträdande kanaldirektör för TV4-Gruppen och kanalchef för TV4 Play, lämnade kanalen i våras. Sedan dess har han passat på att vara föräldraledig och nu är han alltså igång med ett uppdrag för At Night Management. Det handlar om ny satsning på en global digital musikplattform.
– Ash och hans bolag At Night Management har stora globala visioner och jag är otroligt glad att vara en del av deras offensiva digitala strategi. Min förmåga att skapa content över olika plattformar som genererar genomslagskraft på riktigt kommer väl till pass, säger han i en kommentar.

Numera arbetar Anton Glanzelius som konsult i egen regi med "genomslagskraft" som mantra. Fler uppdrag är på väg in, berättar han.
– Jag har två krav på mina framtida uppdrag: det ska vara kul och det ska vara svårt. Då går jag igång och kan leverera inom vitt skilda branscher där genomslagskraft inte uppnåtts på tidigare contentstrategier.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.