Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Försäkringsbolaget Hedvig stärker upp på designsidan

Publicerad: 10 augusti 2020, 08:10

Ermir Peci tar över som brand design lead på startup-bolaget Hedvig.


Ämnen i artikeln:

Hedvig

Försäkringsbolaget Hedvig har under ledning av marknadschefen Rebecca Lundin satt ihop ett team av framstående kreatörer med bakgrund på byråer som Forsman & Bodenfors, Åkestam Holst och Garbergs. Nu får de ytterligare ytterligare ett tillskott när Ermir Peci permanentas som brand design lead på bolaget. Sedan årsskiftet har han ansvarat för Hedvigs visuella identitet och uttryck.

– Hedvig är ett varumärke för framtiden och jag känner mig väldigt peppad på att utveckla upplevelsen och uttrycket vidare. Det känns såklart extra fint att få göra det tillsammans med ett så oerhört starkt team av talangfulla och inspirerande kreatörer, säger Ermir Peci i ett pressmeddelande.

Ermir Peci har tidigare jobbat som designer på bland annat Forsman & Bodenfors, Essen International och Garbergs. Tidigare har han även representerat Sverige i tävlingarna Young lions och Eurobest young creatives.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hedvig

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.