Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Försäkringsspecialist till Jung Relations

Publicerad: 11 december 2018, 14:07

Petter Esbjörnsson ansluter som copywriter till Jung Relations.


Ämnen i artikeln:

Jung Relations

Efter sju år på If Skadeförsäkringar valde Petter Esbjörnsson att sadla om till copywriter. Jung menar själva att hans speciella erfarenheter gjorde att han stack ut bland övriga sökande.

De senaste två åren har han jobbat som copywriter på nu nedlagda Round & Round. På byrån jobbade han bland annat med Ikano Bank, iZettle, Björn Borg och Pressbyrån.

– Vi blev nyfikna på Petter när vi såg hans reklamfilmer för Ikano Bank där han inte bara gjorde ett bra jobb bakom kameran, utan även som skådespelare. Han har redan visat att han snabbt har kommit in i rollerna här på Jung. Om han bara spelar vet vi inte ännu, det återstår att se, säger Jimmy Rodhelind, vd på Jung.

– Jag har hört talas om att Jung är ett kreativt och "skönt" ställe men the tipping point för mig var byråns förmånliga pensionsförsäkring, säger Petter Esbjörnsson om sin nya anställning.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Jung Relations

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.